Ειδικοί Θεατρικών Παραστάσεων

Η Silver Spotlight ειδικεύεται στη δημιουργία πρωτότυπης Μουσικής, Θεάτρου και Μουσικού Θεάτρου για ιδιωτικές, εταιρικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις καθώς και για το ευρύ κοινό. Επίσης, ειδικεύεται στην δημιουργία και σκηνοθεσία πρωτότυπων μιούζικαλ στην Κύπρο.

Άλεξ Παναγή & Κατερίνα Α. Χριστοφίδου

Ο Άλεξ Παναγή και η Κατερίνα Α. Χριστοφίδου, δύο παλιοί φίλοι και κορυφαίοι μουσικοί επαγγελματίες δημιούργησαν την Silver Spotlight Productions το 2012 μέσα από την αγάπη και την εκτίμηση τους για τη μουσική, το θέατρο, το μουσικο θέατρο και γενικά την ψυχαγωγία ενηλίκων και παιδιών.  Ο Άλεξ και η Κατερίνα ήδη έχουν μακροχρόνιες και διακεκριμένες καριέρες σε σχεδόν όλες τις πτυχές μουσικών και θεατρικών παραγωγών, στον ελληνόφωνο κόσμο και στην Ευρώπη. Με τις γνώσεις, την εμπειρία και εξειδίκευση τους, έχουν μαζέψει μια εξαίρετη ομάδα δημιουργών, τεχνικών και ταλαντούχων ερμηνευτών η οποία έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει σχεδόν οποιαδήποτε ψυχαγωγική σας ανάγκη.  Η εμπειρία, το ταλέντο και το πάθος, τους κάνει να ξεχωρίζουν.

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στη δημιουργία πρωτότυπης μουσικής και στίχου, μουσική και φωνητική προετοιμασία, θεατρικών και μουσικοθεατρικών παραγωγών για δημόσιους, ιδιωτικούς, εταιρικούς και κοινωφελής οργανισμούς, ανεβάζοντας πρωτότυπες μουσικοθεατρικές παραστάσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Με μεγάλη και πολύπλευρη εμπειρία στην ψυχαγωγία, μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε με ευελιξία ολοκληρωμένες λύσεις σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας (ξενοδοχεία, συνέδρια, τηλεόραση, φεστιβάλ, ιδιωτικές εκδηλώσεις) σε μεγάλη ή μικρή κλίμακα. Έχουμε διασυνδέσεις σε Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική για την ανεύρεση των κατάλληλων καλλιτεχνών που θα ικανοποιούν τις καλλιτεχνικό σας όραμα.
Σύνθεση Σύνθεση

Μπορούμε να βρούμε τον κατάλληλο συνθέτη που να γράφει στο στυλ που επιθυμείτε (ποπ, ροκ, μιούζικαλ, κινηματογράφο, Ελληνικά, R&B, κ.λ.π).
Στίχοι Στίχοι

Οι στιχουργοί μας γράφουν στίχους σε Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά.
Σενάριο Σενάριο

Μπορούμε να δημιουργήσουμε πρωτότυπο σενάριο βασισμένο στις δικές σας αναγκες. Το κείμενο αυτό μπορεί να είναι για ένα ολοκληρωμένο θεατρικό έργο ή μιούζικαλ ή ακόμα για διαφημίσεις, εκδηλώσεις, συνέδρια, παραστάσεις κ.α.
Μουσική Επιμέλεια Μουσική Επιμέλεια

Αν χρειάζεστε έμπειρο παραγωγό για τα CD σας, ή μουσικό επιμελητή για την παράστασης σας, έχουμε επαγγελματίες που μπορούν να δουλέψουν με τους μουσικούς ή/και ηθοποιούς σας για να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Φωνητική Διεύθυνση Φωνητική Διεύθυνση

Οι Φωνητικοί Διευθυντές μας προγραμματίζουν και πραγματοποιούν φωνητικές πρόβες με τους ερμηνευτές, διδάσκοντας τις κατάλληλες μελωδίες και αρμονίες για συναυλίες, ηχογραφήσεις, θέατρο, μιούζικαλ, τηλεόραση και ραδιόφωνο.
Φωνητική Προετοιμασία Φωνητική Προετοιμασία

Βοηθούμε ερμηνευτές από όλο τον κόσμο με τη φωνητική τους προετοιμασία. Αυτή η υπηρεσία σας προετοιμάζει βοηθώντας στην ερμηνεία, τεχνική, στυλ, προφορά και ορθοφωνία για τη συναυλία, το στούντιο, ή για τις εμφανίσεις σας. Η διάρκεια της προετοιμασίας θα συμφωνηθεί ανάλογα με τις συγκεκριμένες συνθήκες και ανάγκες του κάθε καλλιτέχνη.
Ηχογραφήσεις Studio Ηχογραφήσεις Studio

Σας παρέχουμε ειδικούς στο στούντιο, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βοηθούμε τους καλλιτέχνες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κατά τις ηχογραφήσεις, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι το editing, το κούρδισμα, η μίξη και το mastering θα γίνουν με τις υψηλότερες προδιαγραφές.
Ενορχήστρωση – Προγραμματισμός Ενορχήστρωση – Προγραμματισμός

Αν έχετε ήδη το τραγούδι σας αλλά χρειάζεστε κάποιον να το ενορχηστρώσει ή/και να κάνει τον πραγραμματισμό για ζωντανή εκτέλεση ή στούντιο, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεση σας.

Τι Κάνουμε

Βοηθούμε εσάς ή τον οργανισμό σας να υλοποιήσετε ελκυστικές ψυχαγωγικές λύσεις που σας ταιριάζουν.  Πιστεύουμε ότι το όραμα σας και η εξειδίκευση μας μπορούν να συνδυαστούν για να φέρουν στην ζωή εξαιρετικές παραγωγές. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να παρουσιάζουμε προτάσεις ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, φέρνοντας μαζί εξαίρετους καλλιτέχνες, συντονίζοντας και διευθύνοντας τη δημιουργική διαδικασία από την αρχή μέχρι και την ολοκλήρωση.